5/04/2013

Pysäytä kellot siihen hetkeen 3 vuotta!

Kuten ehkä huomata saattaa, oon ns. turvautunut vanhoihin kuviin jo pidemmän aikaa. Pitää myöntää, että kolmen vuoden jälkeen innostus valokuvaukseen on hiipunut. Luulen sen johtuvan ainakin osaksi siitä, että oon asunut oikeestaan koko ikäni täällä samassa pienessä maalaiskaupungissa. Tuntuu, ettei paikka tarjoa enää mitään uutta mulle valokuvaajana, eikä palo tähän harrastukseen ole nykyään muutenkaan sama. Tällä hetkellä mulla ei ole täällä kuvauskaveitakaan oikein enää, joiden kanssa tuli visioitua kaikenlaista. Taukoilu taitaa olla nyt tarpeen.

Suuri kiitos jo tähän astisille lukijoille ja kommentoijille! En missään nimessä aio poistaa blogia (tai lopettaa iiiihan kokonaan?), sillä on mukava olla joku paikka minne pistää kuvia näytille, jos niitä tulee otettua. Valokuvaaminen on ainakin itselle paljon mielekkäämpää, kun työn tulokset voi laittaa esille ja seurata omaa mahdollista kehitystä.

Oon kuitenkin aikasss varma ettei postauksia ole jatkossa tulossa yhtä tiiviisti ja säännöllisesti. Toivottavasti pysytte kaikesta huolimatta mukana, sillä eihän sitä tiedä jos innostun kuvaamisesta tulevaisuudessa (kesä/syksy?) uudelleen taas enemmän, päästessäni toisiin maisemiin paremman tietokoneen ja muokkausohjelman kera, jolloin olisi ehkä tuorettakin materiaalia tarjottavana. Kiitos ja hei hei ainakin toistaiseksi :)!

 photo 48c8fbdb-2a85-48e3-84c6-d3b8606d6fdd_zps3b674519.jpg Kollaasin kuvat ensimmäiseltä bloggailu-kesältä, näitä ei jostain syystä tullut koskaan julkaistua.

3 kommenttia:

 1. :---( voi surku, mutta toisaalta luova tauko voi olla myös hyvästä!

  VastaaPoista
 2. Nyyh onpas harmi :s
  Toivottavasti se valokuvausinto palaa sieltä vielä ja tuut takas, kiitokset sulle ihanista kuvista!
  Ja kivaa kesää :)!

  VastaaPoista
 3. jep, parempi näin eikä pakolla hommata tänne sisältöä kun päivittely ei innosta tällä hetkellä hirveesti...:) kiitos itsellenne ja samoin fanni!

  VastaaPoista

Canon EOS 650D
+ Sigma 30mm f/1.4
+ Canon 50mm f/1.8
+ ZOOM LENS 75-300mm