11/28/2012

TIME OF FREEDOM

TIME OF FREEDOM from Saara Karttunen on Vimeo.

+ ylijäämäsarjoista kootut

My Favorite Summer Day from Saara Karttunen on Vimeo.

Working All Day from Saara Karttunen on Vimeo.MITÄ PIDÄTTE KUVISDIPLOMISTANI? :--) ois superkiva kuulla kommenttia kun tuota on tullut kovasti työstettyä kesästä asti, ja sain julkistaa sen viimein!

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja lämminhenkinen! Tuli ihan kesäfiilis. Pelottaa, kun mulla on ihan erilainen! AaaaAA.
  Kuvavideo oli oikein hauska yllätys ja ainakin ne vaatimukset omakohtaisuudesta ja oman ajan tutkimisesta tuli tässä täytettyä kivasti. Portfoliohan on puolet siitä arvioinnista, mutta näin niikun videon perusteella oottelisin sinuna hyvää arvosanaa!
  Pakko vielä kysyä, että ootko sä Kuopiosta, kun ihan niinku ois vilahtanu snellunpuisto siellä videolla. Toivottavasti en nähny harhoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eihän näitten samanlaisia kuulukaan olla, onneksi! kiva kuulla että miellyttää, sunkin työt oli aivan upeita :) joo, tää video on pieni tarina nuorten vapaa-ajasta - mikä on heille tärkeää. mmmmh katotaan nyt! oon kyllä aika tyytyväinen kun siitä portfoliostakin tuli ihan kiva. miten sä toteutit sen ja millanen tuli? heh, en varsinaisesti oo kuopiosta, vaan sen ja joensuun välillä olevasta pikkukylästä :D moni näistä kohtauksista tuli kyllä kuvattua kuopiossa, eli et nähny harhoja :)

   Poista
  2. niinpä!
   Mun portfolioon tuli aika paljon pohdintaa just ajasta ja kaikesta sellasesta, ja sitten laittelin paljon luonnoksia ja inspiraatiokuvia ja sitten noita yksityiskohtia mitä blogiinkin laittelin. liimailin niitä kaikkia semmoselle eläväkuvioiselle ruskeenharmaalle paperille ja sitten tein kaikkia oransseja yksityiskohtia ja tein semmosen kolmiorykelmäkollaasin kanteen ja jatkoin sitä sinne sisälle myös. Oon kyllä tyytyväinen varsinkin siihen ulkoasuun, kun siitä tuli samantyylinen kun noista töistä ja sisältöökin on toivottavasti riittävästi. mutta saas nyt sitten nähdä riittääkö. Tsemppiä sulle! Ollaan yhteyksissä sitten kun tulokset tulee ( mikä meillä kestää ainakin ens jakson loppuun... >:( )

   Poista
  3. kuulostaa superhyvältä! eiköhän toi riitä ihan kevyesti hyviin arvosanoihin kuules :> mikähän kolmiobuumi on nyt meneillään :D mun portfolion sivut oli nimittäin kolmion muotosii ja se koko työ aukes silleen jännästi kulmikkaaks ympyräks! kiitos samoin ja tottahan toki :) höh, miten noin pitkään kestää.. :o no okei siellä on varmaan vähä enemmän töitä arvioitavana, meidän koululla vaan kaks. ainaki mulle luvattiin arvosana ennen jouluu, jotain hyötyjä pikkukylässä asumisesta...

   Poista
 2. I-H-A-N-A! tuli niin hyvä fiilis tästä (:

  VastaaPoista
 3. Tää on vaan niin huippuhyvä:) Mulle tulee vaan tosin kesäfiilis tosta working all day-videosta, ei oo kyl ikävä :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11/30/2012

  aaa mua alkaa melkeen itkettämään kun katon näitä ja mietin kuinka kaunista elämä on. Ihan kaikki se. Tuttujakin ekassa vilahtelee, mut mä pysyn anonyyminä ihailijana ;)

  VastaaPoista
 5. hirmu ihana kuulla että tykkäätte noinkin paljon! :) heeh vilma väitätkö että ranska päihittää kaavin kaupassa työskentelyn? en tajuu sua :o ja ano vaadin sinua paljastamaan henkilöllisyytesi !! arvaa jääkö häiritsemään :D mutta kiitos ihanasta kommentista, arvostan todella :)

  VastaaPoista
 6. Bongasin tän kaverin Facebook-sivulta (hän vilkkuu videossa) ja pakko tulla tänne sanomaan et voisin kattoo tän sata kertaa peräkkäin, jollen ois just nyt näin sairaan väsynyt, koska tää on ihan mielettömän sanoin kuvaamattoman uskomattoman ihana ja upea ja kestohymy huulillani siirryn nyt nukkumaan! Kiitos sulle, keep up the good work!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äää kiitos itsellesi mielettömän ihanasta kommentista! lämmittää mieltä hirveesti :-----)

   Poista

Canon EOS 650D
+ Sigma 30mm f/1.4
+ Canon 50mm f/1.8
+ ZOOM LENS 75-300mm