8/31/2012

apiloita takapihan koivikossa

jee IMG_0720 IMG_0721 IMG_0724-2 mietin et pitäiskö mun tiukentaa tän blogin "tasoa" (=olla julkaisematta viimeisimpien postauksien kaltaisia kuvia), mikä tarkottais etten päivittelis niin usein. enemmän on enemmän vai laatu korvaa määrän?

9 kommenttia:

 1. Anonyymi8/31/2012

  Minä kannatan ainakin, että jatkat samaan malliin. Itse olen ahkera blogiseuraaja ja jos postauksia ei tule riittävän usein kiinnostukseni blogia kohtaan katoaa. Kuitenkaan laatu on aina hyvästä, ei kukaan jaksa seurata blogia, jossa ei ole laatua. Minusta tätä ongelmaa ei kuitenkaan sinulla ole! Sinun postauksissa on aina laatua, toisissa enemmän kuin toisissa, mutta on kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia mielipiteestäsi :) kiva etten oo kuitenkaan IHAN riman alle mielestäsi mennyt!

   mulla on tällä hetkellä vähä kriisiä tän blogin suhteen, koska en oo tyytyväinen täysin. olin jo aikeissa alottaa kokonaan uuden sivun, mihin julkaisisin vaan ne _ihan parhaimmat_. tällöin mulla ois myös "lupa" postata harvoin kaiken abistressin keskellä, mikä ois helpottavaa. mut jos asettaisin niin kovat vaatimuksen blogille nii en varmasti sais sinne ikinä mitään materiaalia, ja tulis paineita kuvaamiseen -> kiinnostus itellä lopahtais. omaan silmään kun en saa ikinä täydellisiä kuvia. muutenkin kiva olla paikka mihin voi julkaista myös vaan ne ihan ookoot. toivotaan et mahdolliset uudistukset kuten ulkoasun muokkaus, ehkä parin postauksen "siistiminen" tai poistaminen, photoshopin käyttöönotto piakkoin ja ostoslistalla oleva uusi objektiivi auttais blogiahdistukseen :)

   oho siinäpäs tuli romaania kerrakseen

   Poista
 2. hyvin pitkälti samoilla linjoilla edellisen kanssa! ite jaksan kyllä seurata hitaastiki päivitteleviä mutta toki tiukka postaustahti on aina kiva. toki kaikilla on niitä huonoja postauspäiviä jolloin ei ole tyytyväinen kuviin, mutta toisaalta on niitä tosi hyviäki. ja usein sitä on ite vain liian kriittinen kuvilleen :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9/01/2012

  todella hyvä postaus tahti ja tälläistä blogia on kiva seurata missä postauksen aiheet vaihtelevat . on välillä ihmisia postauksissa ja luontoa , ym ym
  jatka samaan malliin

  VastaaPoista
 4. kiitos paljon tiina ja anonyymi! mielipiteenne merkkaavat tosi paljon :>

  toivottavasti jaksatte pysyä kärryillä vaikka voisin ehkä ennustaa harvempaa postaustahtia jatkossa..

  tällä hetkellä elämässäni kun on niin paljon muutakin, etten yksinkertaisesti kerkeä panostaa valokuvaukseen&blogiin vaikka kuinka haluaisin. ehkä käytän "hyväksi" vanhaa materiaalia..

  kuviksen lukiodiplomia varten on tosin tullut kuvattua tuhansia kuvia, mutta niiden julkaisua pitää odottaa keväälle julkaisupäivään asti - harmi sinäänsä :/

  VastaaPoista
 5. Heips, oon vasta joku aikaa sitten aloittanut lukemaan sun blogia, tää on ihan erilainen blogi mitä muut mitä luen, tykkään ihan hulluna!sun kuvat on ihan mahtavia!just niin sellasia pysähtyneitä, tosi siisti fiilis!Itekki olen vähän samaa mieltä muiden tyttöjen kans mut seuraan kyllä vaikka harvemminkin niitä postauksia tulisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi vitsi, hirmu ihana kuulla, KIITOS! kiva että blogini jaksaa kiinnostaa vaikkei mitään niin peruskauraa sinulle olekaan :--) persoonallisuuteen pyrin kaikin keinon!

   hyvä ettette kaikki lopettais seuraamista vaikka välillä tulisikin hiljaista - se on helpottavaa :-)

   Poista
 6. moon sitä mieltä et kaikki mikä irtoo, on hyvää!! julkaise sitä mikä susta tuntuu parhaalta, koska me lukijat ilahdutaan kaikesta mitä tänne tulloopi :) pitää olla monenlaistakin välillä, jeejee elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ootsä aura vielä messissä! jotenki luulin et olit kaikonnu lukijoista.
   mutta hyvä kuulla että kelpaapi vaikken aina hirmu spesiaalsuperjeekuvia tarjoakaan :---)
   niimpä niimpä, eiiköhän tää tästä!
   välillä vaan ku ootte niin hiljaa nii tuntuu ettei ketään kinosta :-D

   Poista

Canon EOS 650D
+ Sigma 30mm f/1.4
+ Canon 50mm f/1.8
+ ZOOM LENS 75-300mm